Informatieochtend Bedrijven

Op vrijdag 19 februari was de online informatieochtend speciaal voor bedrijven op Pavijen.

Tijdens de ochtend is een flink aantal onderwerpen de revue gepasseerd. Zoals het effect van het windpark op Pavijen door slagschaduw en geluid. Ook lieten we je met een virtuele tour door Pavijen zien hoe de windmolens straks medio 2025 eruit gaan zien.

Opname bijeenkomst

De plenaire bijeenkomst is opgenomen en kun je hier nog een keer bekijken:

Presentaties

De presentaties van de ochtend zijn hier te bekijken:

Over het project van Arjen Schamhart (Windwinning Culemborg)

Over slagschaduw & geluid van Marc Noel de Wild (Bosch en van Rijn)

Virtuele Tour

Om een indruk te geven hoe de windmolens er medio 2025 vanaf pavijen uitgaan zien, hebben we een virtuele tour gemaakt met beelden op ware grootte. De molens die je ziet, zijn de molens met een ashoogte van 180 meter en een tiphoogte van 270 meter. (In de huidige vergunningaanvraag hebben we een marge van de hoogte van de molens aangevraagd. Omdat we nu niet precies weten welke molens er op de markt zijn nemen we een ondergrens is 155 meter ashoogte en een bovengrens van 180 meter ashoogte.)

Ter aanvulling op deze beelden is ook een interactieve kaart beschikbaar met foto’s vanuit verschillende punten in de stad.

Vragen en Antwoorden

In de break-out rooms hebben we over verschillende onderwerpen gesproken en vragen beantwoord. De samenvatting daarvan komt in een FAQ, speciaal voor bedrijven.

Contact houden

Deel deze informatie gerust met collega-ondernemers!

Om je goed op de hoogte te houden, willen we je regelmatig informeren via mail. Wil je ook op de mailinglijst? We gebruiken je mailadres alleen om je te informeren over het project, en delen je mailadres niet met anderen. Stuur een mail naar communicatie@windwinningculemborg.nl. Dan blijf je op de hoogte en mis je geen uitnodigingen voor bijeenkomsten in de toekomst. Als je ook anderen op de mailinglijst wil attenderen, graag!

Heb je specifieke vragen over het project? Stel ze gerust via info@windwinningculemborg.nl

Back To Top