De Energiewinkel: van windmolens tot radiatorfolie

Een flink aantal Culemborgse energieprojecten en -initiatieven hebben een plekje gekregen in de Energiewinkel op de markt 16. Ook Windwinning Culemborg is in de winkel!

Nu is in het hart van Culemborg nog meer duurzame informatie beschikbaar voor iedereen. Al winkelend is informatie te krijgen over hoe je energie kan besparen, duurzaam kan opwekken en wat het je kan opleveren. Of het nu gaat over windmolens, radiatorfolie, elektrische deelauto’s of energiecoaches die thuis op maat advies komen geven. Het zijn Culemborgse energieprojecten, -initiatieven en – energiecoaches: voor en door Culemborgers!

Wethouder Joost Reus bracht vrijdag als de eerste Culemborger een bezoek aan de compleet nieuw ingerichte Energiewinkel. De wethouder werd ontvangen door Hans Karsten en Jenny Senhorst die deel uitmaken van het team vrijwilligers die bezoekers aan de Energiewinkel ontvangen. Joost Reus “Het is goed dat inwoners van Culemborg nu ook makkelijk kennis kunnen nemen van een windpark in ontwikkeling”.

De winkel is open van donderdag tot en met zaterdag tussen 12.00 uur en 16.00 uur. We zien er scherp op toe dat er niet meer dan 10 personen tegelijk binnen zijn. Wil je op een ander moment langskomen? Maak dat even een afspraak via info@windwinningculemborg.nl. We vertellen je graag alles over het windproject Windwinning Culemborg!

Back To Top